logo

Актуелности

Акција "Чеп за хендикеп" у Младеновцу

altГрадска општина Младеновац покренула је хуманитарну акцију "Чеп за хендикеп" којој су се прикључила јавна предузећа и установе.

На иницијативу чланове Већа градске општине Младеновац, Сузане Васић и Гордана Димитријевић Бјеличић, акција је покренута на територији градске општине Младеновац, а до сада су се укључила општинска јавна предузећа и установе, Дом здравља и Специјална болница за интерне болести Младеновац.

Носилац активности је Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју, а корисиници овог Центра ће добити помагало неопходно за кориснике. Акција ће се проширити и на основне школе са циљем да деца покажу солидарност према вршњацима која имају неку врсту инвалидитета.

Прикупљена средства биће намењена деци са територије општине Младеновац која имају потребу за специфичним помагалима, инвалидским колицима, ходалицама или специјалним бициклима.

Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју потписао је протокол о сарадњи са организацијом "Чеп за хендикеп" у циљу остваривања што боље сарадње. Сви који желе да се прикључе овој акцији могу се обратити Дневном боравку.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.