logo

Актуелности

Вукосава прославила 100. рођендан

altСамо немојте да се секирате, од секирације све се вата - открива једину тајну за дуг и здрав живот Вукосава Радојевић из Села Младеновца која је данас прославила 100. рођендан.

Весела, насмејана и расположена дочекује Вукосава госте на малом слављу које јој је родбина приредлила за стоти рођендан. Ћерка, унука, праунука, родбина, комшије сви су се окупили на прослави рођендана виталне стогодишњакиње. Прича се врти уназад, од детињства у родним Неменикућама, венчања, кратког брака, тешког удовичког живота, рада у Фабрици џакова ... осам пута је држава у којој је Вукосава живела променила име, од Краљевине Србије у којој је рођена 1917. године па до Републике Србије у којој је прославила стоти рођендан. У име градске општине Младеновац, Вукосави Радојевић, рођендан је честитала Сузана Васић, члан Већа.

;

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.