logo

Актуелности

Пензионери у Ваљеву

altТоком викенда 205 пензионера из Младеновца боравило је на једнодневним излетима у Ваљеву и околини. Пензионере је на пут испратио Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

Бесплатне једнодневне излете организује градска општина Младеновац, а суграђани су посетили Бранковину, Музеј Десанке Максимовић и манастир Лелић, задужбину Владике Николаја Велимировића. За посетиоце ручак је био организован у Ваљеву.

Општина Младеновац организује бесплатне излете за све пензионере са местом пребивалишта на територији општине Младеновац. Сви пензионери са местом пребивалишта на територији општине Младеновац сваког радног дана од 7,30 до 15,30, могу се пријавити за бесплатне једнодневне излете. Контакт за информације 8241- 652 или емаил : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

alt  alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.