logo

Актуелности

Пријем за младеновачке стипендисте

altНа пријему у свечаној сали "др Елси Инглис", председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа задужен за образовање, Дејан Степановић, уручили су уговоре о стипендирању најбољим студентима.

После завршеног Конкурса за доделу општинских стипендија, градска општина Младеновац ће у школској 2017/2018 години стипендирати 45 студента. Месечни износ стипендије износи 10.000 динара.

Да би стекли право на општинску стипендију, академци су, између осталог, морали да имају просечну оцену свих положених испита током студирања најмање 9,00, да немају прекид и нису обновили ниједну годину током студирања, да студирају на високошколским установама чији је оснивач Република Србија као и да се финансирају из буџета Републике Србије.

Уз жеље да догодине буде још више општинских стипендиста, Глишић и Степановић су обећали да ће исплата стипендија бити редовна као и да ће се општина потрудити да се следеће године износ стипендија повећа. Они су академцима пожелели успеха у школовању и срећне предстојеће празнике.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.