logo

Актуелности

Младеновац награђен за подршку манифестацијама

altНа 11. Сусретима организатора манифестација, градска општина Младеновац добила је награду "Туристичка слагалица 2017" у категорији најуспешнија локална самоуправа стуб подршке организаторима манифестација у 2017.

На завршном делу овогодишњег Сусрета организатора манифестација, који је одржан 2. и 3. марта на Златибору, Миланка Цветковић, председница Удружења "Туризам и Манифестације Србије" (ТИМ Србије) прогласила је најбоље у манифестационом туризму, на основу броја гласова са анкетних листића које су попунили и предали сви присутни учесници.

Градска општина Младеновац награђена је у категорији "Најуспешнија локална самоуправа - стуб подршке организаторима манифестација". Члан Већа задужен за културу, Зоран Јоцић, примио је награду и име градске општине Младеновац и захвалио се организаторима и учесницима који су препознали труд општине Младеновац која је у 2017. години подржала 35 туристичких, спортских, културних и привредних манифестација.

altКултурно уметничко друштво "Шумадија" из Влашке добило је другу награду у категорији "Најбољи промо-филм о манифестацији".

Сусрет организатора манифестација 2017/2018. организовало је Удружење "Туризам и Манифестације Србије" (ТИМ Србије), у сарадњи са Високом туристичком школом из Београда и Туристичком организацијом Златибор. Под слоганом "Креирајмо будућност манифестација у Србији заједно", на овом дводневном стручном скупу окупили су се представници Владе Србије и АП Војводине задужени за туризам, представници ТОС-а, ТОВ-а, ТОБ-а и других туристичких организација по местима, организатори манифестација, представници туристичких агенција и превозници, хотелијери и угоститељи, произвођачи сувенира као и угледни стручњаци, професори, представници САНУ.


Награда ТУРИСТИЧКА СЛАГАЛИЦА 2017 додељена је у следећим категоријама:


1. За најуспешнију традиционалну манифестацију у 2017: ДАНИ БАНИЦЕ - Бела Паланка

2. За најуспешнију нову манифестацију у 2017: ТАНДЕРБАЛ - фестивал на Тиси - Бечеј

3. За заслужног појединца у области манифестационог туризма за 2017: ЉИЉАНА ТОДОРОВИЋ - ТО "Опленац", Топола

4. За најуспешнију локалну самоуправу - стуб подршке организаторима манифестација у 2017: Београд (ГО МЛАДЕНОВАЦ)

5. За најбољи промо-филм о манифестацији:

- Прво место: ДЕЧИЈИ ЂУРЂЕВДАНСКИ КАРНЕВАЛ - Крагујевац
- Друго место: МЕЂ. ФЕСТИВАЛ ФОЛКЛОРА У СЕЛУ ВЛАШКА - Младеновац
- Треће место: ОПЛЕНАЧКА БЕРБА ГРОЖЂА - Топола

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.