logo

Актуелности

Почела припремна наставе за факултете

altБесплатна припремна настава из српског језика и математика за упис на факултете, коју организује градска општина Младеновац, почела је 3. марта у просторијама Школе за образовање одраслих у Младеновцу.

Припремни часови ће се одржавати сваке суботе почев од 3. марта у периоду од 10,00 до 11,30 часова у просторијама Школе за образовање одраслих у Младеновцу (Раднички универзитет, Краља Петра I 175/2 ). Заинтересовани ученици се могу пријављивати сваке суботе током одржавања часова.

Успешне припреме и предстојећи упис на жељене факултете, ђацима су пожелели Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање као и директори Гимназије, Техничке школе и Школе за образовање одраслих.

Средњошколце су поздравили и троје студената који су прошле године похађали ову припремну наставу, Милорад Спасић (ЕТФ), Катарина Алексендрић (ПМФ) и Нина Малетић (ФОН).

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.