logo

Актуелности

Изложба цвећа и вртне керамике

altГрадска општина Младеновац и Центар за културу и туризам организују продајну Изложбу цвећа и вртне керамике, 4. маја 2018. године, од 09,00 до 19,00 сати у Атријуму фонтане.

Организатори позивају произвођаче цвећа, садног материјала, вртне керамике и баштенске гарнитуре из Младеновца и околине да учествују на изложби и своје производе представе грађанима Младеновца.

Учесници се могу пријавти на бројеве телефона : 8241-617 (Гордана Димитријевић Бјеличић) и 8241-644 (Драгица Обрадовић). Такође, пријавне образце могу преузети и предати у згради градске општине Младеновац (канцеларија бр. 29) или преузети са интернет презентације ГО Младеновац.

Пријавни обрасци се могу послату на маил адресе : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


ПРЕУЗМИТЕ : ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.