logo

Актуелности

Излет пензионера у Јагодину

altПрва група од 100 пензионера отпутовала је јутрос у Јагодину чиме је почела реализација пројекта бесплатних једнодневних излета "Треће доба - Упознајмо културно историјске споменике и лепоте Србије".

Пензионери ће данас обићи Јагодину, излетиште Ђурђево брдо, Деспотовац и манастир Манасију. Остале дестинације које ће пензионери посетити током овог пројекта су манастирски комплекс на Фрушкој гори и Иришком венцу, Вршац и манастир Месић, манастири Раковица и Враћшеница и Атомска бања Горња Трепча. Једнодневним излетима предвиђен је превоз аутобусима, улазнице за посету културно - историјским садржајима, пратња водича и ручак.

Пријаве за једнодневне излете се подносе Саветима месних заједница са чије територије је подносилац пријаве или на Писарницама Управе ГОМ, уз обавезну назнаку конкурса по коме се пријава подноси и обавезну назнаку дестинације за коју се аплицира и термина за који се аплицира.

Све додатне информације и објашњења могу се добити на телефон 011/8241-652, радним данима у периоду од 8,00 до 15,00 часова.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.