logo

Актуелности

Град наставља да улаже у спорт

altВршилац дужности градског секретара за спорт и омладину, Драгана Белојевић разговарала је данас са представницима градске општине Младеновац и Спортског савеза Младеновца.

Белојевићева је рекла да ће се наставити успешна сарадња са градском општином Младеновац на реализацији постојећих и нових пројеката везаних за развој и унапређење спорта.

- Секретаријат за спорт и омладину града Београда и до сада је помагао, а чиниће то и у будуће да се ови програми који су направљени и који се одлично реализују наставе и подигну на мало већи ниво. Имамо дивну сарадњу са општином Младеновац, данас смо имали радни састанак видели како да се реализују одличне идеје које долазе из ваше општине. Ове године сва средства из Секретаријата су ишла на време у Младеновац и очекујем да ћемо та средства у наредном периоду повећати - истакла је Белојевић.

.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.