logo

Актуелности

Скупштина усвојила ребаланс буџета

altНа седници Скупштине градске општине Младеновац одржаној 19. септембра, одборници су, између осталог, усвојили и трећи овогодишњи ребаланс буџета.

Повећање буџетских средстава у односу на последњи, јунски, ребаланс износи 982.515,00 динара. До овог повећања је дошло трансферима са других нивоа власти према општинском буџету и то 930.000 од Министарства културе, 40.000 динара од Комесаријата за избеглице и 12.500 динара од града Београда.

Што се тиче осталих буџетских ставки, у односу на претходни ребаланс није било повећања већ је извршена прерасподела средстава унутар буџетског оквира.

Пре расправе о ребалансу, усвојен је Извештај о извршењу буџета за првих шест месеци ове године.

Скупштина је усвојила и ребалансе јавних предузећа и установа, ЈКП "Младеновац", Спортског центра и Центра за културу и туризам. Усвојен је Извештај о раду Управе ГО Младеновац у првој половини ове године као и Одлука о пословном простору градске општине Младеновац.

Скупштинском одлуком образовано је локално Координационо тело за социјално укључивање Рома и Ромкиња.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.