logo

Актуелности

Прваци уче од Пажљивка

altКомисија за безбедност саобраћаја општине Младеновац почела је поделу књиге "Пажљивкова правила" коју је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије. Књига ће бити подељена свим првацима са територије наше општине.

- Ову књигу добијају сви прваци у Републици Србији па тако и наши прваци. Књига је илустрована и њима веома занимљива, а кроз њу могу научити доста о безбедном понашању у саобраћају. Деца су претходних година показала велику свест о безбедности у саобраћају и мислим да су томе допринели управо ова књига као и анимирани филм "Пажљивкова правила" који могу погледати на интернету - рекао је Стефан Ивановић из Комисије за безбедност саобраћаја општине Младеновац и додао да је ова комисија посебну пажњу посветила деци предшколског и школског узраста што се одразило и на њихово знање у области безбедног и правилног понашања у саобраћају.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.