logo

Актуелности

Проширење јавне расвете у Кораћици

altУградњом двадесет нових светиљки проширена је мрежа јавне расвете на путу Укаљевац који спаја месне заједнице Кораћицу и Пружатовац.

Према речима Владана Глишића, председника градске општине Младеновац, расвета је постављена на фреквентном путном правцу који до сада није био осветљен.

- Налазимо се на улици која спаја месне заједнице Пружатовац и Кораћицу. Ово је доста фреквентан пут који до сада није био осветљен, а сада ће бити постављено 20 нових светиљки. Мислим да ћемо побољшати безбедност на овом делу пута где су се свих ових година због фреквенције саобраћаја, поготово у зимском периоду и у вечерњим сатима, дешавали саобраћајни инциденти.

Верујем да ћемо са осветљењем ове улице која излази на скретање ка Пружатовцу, код ресторана "Романса", повећати безбедност учесника у саобраћају. Програм постављања нових светиљки који општина Младеновац спроводи предвиђа постављање 55 светиљки на територији наше општине. Вредност тих радова је око 700.000 динара - рекао је Глишић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.