logo

Актуелности

Едукација о правилном понашању у саобраћају

altПредставници београдског ЈКП "Паркинг сервиса" и градске општине Младеновац поделили су данас младеновачким основцима флуоросцентне прслуке у оквиру едукативна акција о понашању у саобраћају "Ђаци вас моле, успорите поред школе".

Ова акција које се спроводи на територији града Београда ушла је у другу декаду постојања традиционалним предавањем о понашању деце у саобраћају. Представници "Паркинг сервиса" објаснили су деци како се правилно прелази улица, користи семафор и тумаче саобраћајни знаци.

Данашњој едукацији присуствовали су ученици првих разреда младеновачких школа којима су члан Комисије за безбедност саобраћаја на путевима општине Младеновац, Стефан Ивановић, члан Већа ГО Младеновац задужен за образовање, Дејан Степановић и представници "Паркинг сервиса" поделили флуоросцентне прслуке.

.

altaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.