logo

Актуелности

Санација улица у Шепшину

altПредузеће "Србијааутопут" обавља санацију оштећених делова Светосавске и Видовданске улице у Шепшину.

Према речима Владана Глишића, председника градске општине Младеновац, радови се обављају у оквиру започетог програма санације оштећених саобраћајница на територији градске општине Младеновац.

- Наставља се санација путева у општини Младеновац, тренутно у МЗ "Шепшин". Планира се преслвачење асфалтом оштећених деоница у Светосавској и Видовданској улици у дужини од 2.200 метара. Инвеститор посла је ЈП "Путеви Београд", а извођач радова "Србијааутопут". Даље се наставља санирање ударних рупа на државном путу. На појединим деоницама радиће се гребање асфалта и санирање коловоза у дужини процењеној од надзорног органа. Осим ових радова, имамо програм асфалтирања улица где је извођач на терену "Београд пут". Вредност тог програма је 37.000.000 динара, инвеститор је наша општина, тако да ћемо у наредне две недеље асфалтирати још седам-осам улица.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.