logo

Актуелности

Пензионери отпутовали у Сокобању

altПрва група пензионера отишла је на дводневно путовање у Сокобању. Овим путовањем је почела реализација Пројекта "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије". Боравак у Сокобањи предвиђа посету Манастиру Раваница, ланч пакет, ноћење у хотелу "Моравица", обилазак Озрена и Бање Јошанице.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, поздравио је пензионере, пожелео им срећан пут и пријатан боравак у Сокобањи.

Пројектом "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије" који се финансира из буџета градске општине Младеновац планирано је 22 излета у оквиру којих и шест дводневних путовања. Излети ће бити организовани на следећим дестинацијама : Сокобања, Голубац, Јаково, Бања Врдник и Врњачка Бања.

Право на путовање имају сви суграђани (пензионери) који имају пребивалиште или боравиште на територији градске општине Младеновац - лица која испуњавају услове конкурса према годинама живота на дан подношења пријаве, односно имају навршених 65 година живота. Пријаве се подносе у градској општини Младеновац. Све додатне информације могу се добити на број телефона : 8241-634, радним данима у периоду од 8,00 до 15,00 сати.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.