logo

Актуелности

Едукација о понашању у ванредним ситуацијама

altПредставници Националног тренинг центра за ванредне ситуације и општинског Штаба за ванредне ситуације организовали су данас едукацију за наставно и ваннаставно особље свих младеновачких школа на тему понашања у ванредним ситуацијама.

Едукација наставника и особља је одржана истовремено у Основним школама "Момчило Живојиновић" и "Коста Ђукић", а обавља се преко Националног тренинг центра за ванредне ситуације из Центра за полицијску обуку Сектора за људске ресурсе МУП-а Србије.

Током ове акције ученицима ће бити подељен "Породични приручник за понашање у ванредним ситуацијама". Циљ је да свака породица, преко своје деце, добије информацију како се треба понашати у ванредним ситуацијама. Кроз ову едукацију посебан осврт биће на евакуацији ученика и запослених у ванредним ситуацијама.

.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.