logo

Актуелности

Заказана седница СГО Младеновац

Заказана седница СГО МладеновацПредседник Скупштине општине Младеновац, Радета Марић, заказао је 7. седницу СГО Младеновац за 26. децембар у 12 часова. Одборници ће на последњој овогодишњој седници расправљати о девет тачака. На дневном реду ће се између осталог наћи предлог буџета за 2009. годину, стратегија о сузбијању наркоманије као и три Плана детаљне регулације и измена усвојеног Плана уређења зелене пијаце.

ДНЕВНИ РЕД :

1. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2008. ГОДИНУ.

2. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2009. ГОДИНУ.

3. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНИ И ДОПУНИ ОДЛУКЕ О ПРЕСТАНКУ РАДА ФОНДА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ИЗГРАДЊЕ СТАНОВА СОЛИДАРНОСТИ.

4. ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ОДЛУКУ УПРАВНОГ ОДБОРА ЈП " ДИП МЛАДЕНОВАЦ" МЛАДЕНОВАЦ БР. 2762 И ОДЛУКУ УПРАВНОГ ОДБОРА ЈКП "МЛАДЕНОВАЦ", БР 4620-2-2

5. ПРЕДЛОГ СТРАТЕГИЈЕ СУЗБИЈАЊА ЗЛОУПОТРЕБЕ ПСИХОАКТИВНИХ СУПСТАНЦИ У ОПШТИНИ МЛАДЕНОВАЦ ЗА ПЕРИОД ОД 2009 ДО 2013. ГОДИНЕ.

6. ПРЕДЛОГ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ "БАТАШЕВО" ИЗМЕЂУ УЛИЦА ВАРДАРСКЕ, СМЕДЕРЕВСКИ ПУТ, ФРУШКОГОРСКЕ, МИЛАНА БЛАГОЈЕВИЋА И САВСКЕ У МЛАДЕНОВЦУ.

7. ПРЕДЛОГ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ПРОСТОР ОКО УЛИЦА НИКОЛЕ ТЕСЛЕ, МИЛОВАНА Т. ЈАНКОВИЋА, МИЛУТИНА МИЛАНКОВИЋА И ВОЈВОДЕ МИШИЋА (ЛОКАЦИЈА МИХАИЛА МИЛОВАНОВИЋА) У МЛАДЕНОВЦУ.

8. ПРЕДЛОГ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ПРОСТОР ОКО УЛИЦА МИЛЕВЕ МАРИЋ, ПАЈЕ ЈОВАНОВИЋА И МАГИСТРАЛНОГ ПУТА М-23 (ЛОКАЦИЈА "ТАКОВСКА-КОЛУБАРСКА") У МЛАДЕНОВЦУ.

9. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНИ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ПРОСТОР ИЗМЕЂУ УЛИЦА МИЛОСАВА ВЛАЈИЋА, ВОЈВОДЕ ПУТНИКА, ЖИВОМИРА САВКОВИЋА И ЈАНКА КАТИЋА У МЛАДЕНОВЦУ.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.