logo

Актуелности

Спасојевић отворио "Streetball"

altТурнир у баскету "Streetball" (3 на 3) у пет старосних категорија, као и у шутирању тројки, одржао се од 13. до 16. јуна на кошаркашким теренима у насељу "25. мај". Турнир је окупио доста квалитетних екипа, а званично га је отворио Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт.

На 22. по реду турниру у баскету "Стритбол", учествовале су екипе из Младеновца и околних градова које су се надметале у пет старосних категорија и у шутирању тројки. Победницима турнира обезбеђене су пригодне награде, а организатор турнира је Спортски савеза Младеновца, технички организатор КК "Кени 55-81" док су покровитељи градска општина Младеновац и градски Секретаријат за спорт и омладину.

Турнир је званично отворио 15. јуна члан Већа задужен за спорт Горан Спасојевић.

- Стритбол турнир сваке године подиже лествицу више и то је добар и сигуран пут ка ономе што смо зацртали, а то је да постане манифестација од значаја за град Београд као и за Србију. Надам се да ћемо кроз побољшање инфраструктуре у наредним годинама постати место које ће бити најпрепознатљивије у нашој земљи и региону. Оно што је за нас најважније је да имамо велики број такмичара и доста екипа са стране и ја им од срца желим добродошлицу у име техничког организатора и општине Младеновац. Желим да се лепо осећају на нашем турниру, да ако су бољи победе и да носе лепе утиске из нашег града и да догодине имамо још већи број учесника и посетилаца.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.