logo

Актуелности

Трибина: Наркоманија као болест

Трибина : Наркоманија као болестКоординациони одбор за борбу против болести зависности општине Младеновац организује у четвртак, 12. марта, са почетком у 18 часова у Великој сали СО Младеновац, трибину - Наркоманија као болест. Своје знање и искуства пренеће стручњаци Специјалне болнице за болести зависности.

На трибини ће говорити прим. др Јасна Дараган Савељић, директор Специјалне болнице за болести зависности, др Стојана Р. Раичевић, лекар у овој болници и Евица Јовановић, главна сестра.

Специјална болница за болести зависности (СББЗ) је као Завод за болести зависности отворена 1987. и на територији Србије једина је уско специјализована институција за превенцију, лечење и рехабилитацију болести зависности. При отварању Завода припојен му је доташњи Институт за алкохолозам и наркоманије, основан 1955., који је постао његова организациона јединица са свим својим особљем, медицинском документацијом и пацијентима. Од 2006. ова институција је реорганизована у Специјалну болницу за болести зависности и има стационарни део и консултативну службу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.