logo

Актуелности

Драган Ђилас: Да видимо где иду паре

Драган Ђилас: Да видимо где иду паре На питање новинара поводом могућег смањења средстава која су из републичког буџета намењена граду Београду, градоначелник Драган Ђилас јуче је изјавио да ће до краја недеље имати званичне разговоре са представницима републике.

– Надам се да ћемо доћи до решења прихватљивог и за Београд и за остатак Србије. Није спорно да Београд треба да помогне остатку Србије, али треба да видимо колико је то пара и где те паре иду. Наравно да смо спремни да помогнемо и Црној Трави, и Бојнику, и оним општинама које једва преживљавају, али мислим да је време да почнемо да размишљамо о томе какве имају плате остали градоначелници и председници општина, да видимо колико људи ради, да ли је у неким општинама као Љубовија неколико стотина запослених. Ниједна београдска општина нема толико запослених, а има много већи број људи. Хајде да проверимо све то, да отворимо сва та питања и да онда почнемо да решавамо, а не само да сваке године сипамо паре у неке општине где се само повећава број запослених, а нема никаквих ефеката – рекао је Драган Ђилас

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.