logo

Актуелности

Предавање и радионица "Одрживи развој и заштита животне средине у локалним самоуправама у Републици Србији"

altГрадска општина Младеновац ће организовати предавање и интерактивну радионицу на тему ,,Одрживи развој и заштита животне средине у локалним самоуправама у Републици Србији" 29.фебруара 2020. године у свечаној сали ,,др Елси Инглис" са почетком од 10 часова.

Предавање ће имати за циљ да учесницима приближи циљеве одрживог развоја који се односе на заштиту животне средине, али и искорењивање сиромаштва и обезбеђивања мира и просперитета за све.

Радионица ће имати за циљ да подстакне учеснике да мапирају главне еколошке проблеме на територији општине Младеновац, односно креирају предлоге решења имајући на уму циљеве одрживог развоја УН.

Предавање и радионицу ће водити Жаклина Живковић, дипломирана политиколошкиња која се у досадашњој каријери специјализовала за истраживања и аналитички рад у области заштите животне средине и одрживог развоја, као и рад у области стратешких комуникација.

 

АГЕНДУ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ: ОВДЕ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.