logo

Актуелности

Заседао Штаб за ванредне ситуације на територији градске општине Младеновац

alt

На данашњој хитној седници Штаба за ванредне ситуације разматрани су потенцијални проблеми у погледу снабдевања хлебом и другим производима јавних установа и грађана са територије градске општине Младеновац због проблема у раду и пословању Маковице А.Д. Младеновац.

Констатовано је да је дошло до прекида производње у овом предузећу из необјашњивих разлога, као и да је прекинуто снабдевање хлебом и пецивима привредних субјеката и установа о чему су обавештени сви надлежни органи.

Потребно је наставити снабдевање школа и других установа са новим добављачима, па је потребно хитно спровести нове јавне набавке, речено је на седници.

Штаб за ванредне ситуације општине Младеновац донео је одлуку да се задужује председник градске општине да контактира са представницима произвођача хлеба и пецива о превазилажењу проблема са снабдевањем школа, установа и грађана.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.