logo

Актуелности

Пољопривредници до радне дозволе електронским путем

alt

Како су пољопривредни радови у јеку, за оне којима радни дан почиње пре 5 часова потребне су радне дозволе. До њих пољопривредници могу да дођу тако што ће да поднесу захтев за одобрење кретања Управи за заштиту биља путем електронског захтева који је доступан на интернет адреси:Â  http://agromere.registar-uzb.rs/  односно на одговарајући број телефона са списка који се налази на следећој адреси:  https://www.uzb.minpolj.gov.rs/, а према одсеку односно округу за који се тражи дозвола за кретање.

У наведеној пријави потребно је навести име и презиме лица, број личне карте и адресу са које ће се кретати у периоду од 17:00 до 05:00 часова, број пољопривредног газдинства (БПГ), локацију где ће се спроводити агротехничке мере, као и време и дан када ће бити спроведене мере. Дозвола кретања ће важити само за наведени дан у периоду од 17:00 до 05:00 часова.
У случају обављања неопходних послова из области сточарства током периода забране кретања (17:00-05:00 часова), сваки пољопривредни произвођач је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Сектору за пољопривредну инспекцију.

Интернет адреса за подношење електронског захтева за одобрење кретања за пољопривредне произвођаче из области сточарства је:  http://stocarstvo.registar-uzb.rs/ÂÂ  .

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.