logo

Актуелности

Извештај КОВИД амбуланте Дома здравља Младеновац

alt

У КОВИД амбуланту Дома здравља Младеновац стигли су резултати брисева за дванаест пацијената из претходног извештајног периода (16. април 2020.) и свих дванаест узорака је негативно на присуство вируса Ковид19.
У периоду од 16. априла до 20. априла урађен је тест на присуство вируса Ковид19 код 36 пацијената, а резултат је негативан код свих испитаних, и то:

- 15 тестова (онколошки болесници ради даљег лечења – налаз негативан)
- 13 тестова (сумња на присуство вируса због контакта са зараженом особом – налаз негативан)
- 8 тестова (пацијенти са респираторним симптомима и тегобама при дисању – налаз негативан)

У периоду од 16. до 21. априла урађено је и 72 контролна бриса код особа смештених у Институту за рехабилитацију „Селтерс“. Резултати тестова се очекују наредних дана.

Наведени подаци из овог извештаја односе се на пацијенте који су прошли кроз КОВИД амбуланту Дома здравља Младеновац. У здравственим установама ван територије општине Младеновац раде се контролни брисеви код запослених здравствених радника и тешких хроничних болесника који имају пребивалиште на територији општине Младеновац, а резултати тестова биће објављени по добијању истих.

Ковид амбуланта Дома здравља Младеновац ради сваког дана од 08 до 18 часова.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.