logo

Актуелности

Ново спортско игралиште за децу Младеновца

alt

Становници Драпшина добили су нови спортски терен који се налази у насељу Тозино Воће, у Обилићевој улици.

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је новоизграђено спортско игралиште, разговарао са комшијама у овом насељу као и са најмлађим суграђанима који су искоритили топло, јунско вече, да одиграју баскет.

"Иако припада Драпшину, игралиште се практично налази између ове месне заједнице и Село Младеновца, а изградили смо га на иницијативу грађана овог дела наше општине. Ово је један од дванаест новоизграђених или уређених терена и објеката за спорт и омладину у последње четири године. Општина је финансирала комплетне радове које је извело предузеће "Арбаг"€. Спортски терен је урађен по свим стандардима, ограђено је и постављени су рефлектори. Знам да ће овај спортски терен користити многи Младеновчани, почев од оних најмлађих, и ја се радујем томе. Осим овог терена, недавно смо средили и терен у Баташеву, код сточне пијаце, као и терен са гумираном подлогом у Великој Крсни који користи више од 150 деце из тог краја. У овом тренутку имамо пројекте за још четири игралишта у месним заједницама Влашка, Шепшин, Велика Иванча и Центар"€, најавио је Глишић.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.