logo

Актуелности

Нови спортски терен за децу Баташева

alt

Мештани месне заједнице Баташево, након више деценија, добили су прво спортско игралиште, које је опремљено свом неопходном конструкцијом и опремом.

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић са сарадницима, посетио је овај спортски терен где је са житељима те месне заједнице разговарао о будућим пројектима из области спорта.

„Тренутно радимо пројектну документацију како бисмо направили још неколико садржаја за младе, за децу Баташева. То су игралиште са гумираном подлогом, затим још један терен за спорт и један мали парк јер када наши старији суграђани доведу своје унучиће да могу да седну да се одморе, а деца да се играју на игралишту“, рекао је Глишић.

Он је истакао да је у плану да се на овом игралишту ураде и трибине како би се створили услови за одржавање спортских манифестација.

Из месне заједнице Баташево најављују и низ других пројеката који ће допринети бољим условима живота грађана.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.