logo

Актуелности

Дигитални брзински лед дисплеј у зони још једне младеновачке школе

Представници Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац обишли су радове на постављању дигиталног лед брзинског дисплеја код издвојеног одељења Основне школе „Свети Сава“ у Село Младеновцу.
 
„Пре неколико месеци, када смо поставили мерач брзине у Космајској улици, најавили смо да ћемо се у наредном периоду потрудити да обезбедимо још „лед брзинских дисплеја“ које ћемо најпре поставити у зонама школа. Данас смо показали да смо озбиљни у тој намери и да ћемо истрајати у борби за безбеднији саобраћај у нашој општини. Сврха мерача брзине који данас постављамо је да подсети возаче на дозвољену брзину и да их, уколико возе брже, опомене да прилагоде брзину кретања. Верујем да ће возачи бити савесни и да ће поштовати ограничење брзине што ће повећати безбедност свих учесника у саобраћају, нарочито оних најмлађих “, рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије.
Meracbrzine1
Meracbrzine2
Meracbrzine3
Meracbrzine4
Meracbrzine5
Meracbrzine6
Meracbrzine7
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.