logo

Актуелности

Вакцинација у Дому здравља Младеновац

 

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, примио је вакцину против корона вируса на пункту за имунизацију у младеновачком Дому здравља.

„Сматрам да је то моја дужност и висок степен одговорности према себи, својој породици и према људима са којима сам свакодневно у контакту. Овом приликом желим да похвалим све запослене у Дому здравља Младеновац који свакодневно напорно раде на вакцинацији наших суграђана.

Држава Србија је обезбедила довољне количине вакцина и зато позивам све који то до сада нису, да се одазову позиву за имунизацију, како би сви заједно успели да што пре победимо опаку болест и вратимо се својим нормалним животима.

Сви који желе, могу се пријавити за вакцинацију преко портала е-управе и преко кол центра општине Младеновац“, рекао је Глишић.

Кол центар Општине Младеновац, који пружа помоћ грађанима у вези са пријавом за вакцинацију, ради сваког радног дана и викендом од 8 до 20 сати.

Glisicvakcina1
Glisicvakcina2
Glisicvakcina3

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.