logo

Актуелности

Додељено још 24 студентских стипендија

Додељено још 24 студентских стипендијаЗаменик председника општине, Дејан Чокић, уручио је данас у свечаној сали "др Елси Инглис" угворе о стипендирању за још 24 младеновачких академаца. Иако је првобитном скупштинском одлуком предвиђено да Градска општина Младеновац ове школске године стипендира тридесеторо студената, изменом одлуке Скупштина је одобрила средства за још 24 студената, тако да ће Градска општина Младеновац школске 2009/2010. године стипендирати укупно 54 студената са територије наше општине.

− Велико ми је задовољство и част јер сам у прилици да вас поздравим испред Градске општине Младеновац и у своје лично име. Сигуран сам да је одлука о студентским стипендијама једна од најбољих инвестиција за нашу општину − рекао је Чокић и студентима пожелео успешан наставак школовања.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.