logo

Актуелности

Од данас пункови за имунизацију у младеновачким селима

 

У младеновачким селима, на пунктовима за имунизацију, почела је вакцинација суграђана који су се, приликом анкете коју је спровео мобилни тим у свим сеоским месним заједницама, пријавили да желе да се вакцинишу у селу у којем живе. Општина Младеновац на тај начин пружила је подршку грађанима који нису били у могућности да дођу до пункта за вакцинацију у граду.

Вакцинација је данас организована на пунктовима у Дубони и Село Младеновцу. У петак, 12. марта, лекарске екипе младеновачког Дома здравља вакцинисаће становнике Велике Крсне на пункту у тамошњој здравственој амбуланти, од 10 сати.

Следеће недеље вакцинација ће бити настављена и у другим селима младеновачке општине, а грађани ће о терминима бити благовремено обавештени.

Мобилни тимови, које је формирала општина Младеновац, свакодневно обилазе суграђане у сеоским месним заједницама и помажу им да се пријаве за имунизацију.

Vakcineselo1
Vakcineselo10
Vakcineselo11
Vakcineselo12
Vakcineselo2
Vakcineselo3
Vakcineselo4
Vakcineselo5
Vakcineselo6
Vakcineselo7
Vakcineselo8
Vakcineselo9

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.