logo

Актуелности

Почела изградња Мегамаркета

Почела изградња МегамаркетаБулдожери, ровокопачи, ваљци и камиони почели су данас да "секу" брдо преко пута самачког хотела у "Драпшину". Обимним земљаним радовима и нивелацијом терена почела је дугоочекивана изградња мегамаркета на улазу у Младеновац, објекта који за потребе словеначког трговинског ланца "Меркатор" гради фирма "Локација д.о.о". Предвиђени мегамаркет имаће површину од 10.500 квадратних метара ( ред величина − површина "ДИС" маркета је око 2.000 квадрата), а завршетак радова, пуњење робом и отварање објекта планирано је до краја године.

Сам објекат ће представљати озбиљну конкуренцију и изазов младеновачким трговинама, а потрошачи ће свакако бити на добитку, и што се тиче избора и цене понуђене робе.

Међутим, осим директне корисити због већ поменуте конкуренције и отварање нових радних места, индиректна корист је што ће већ по завршетку грубих, земљаних радова читав простор добити ново "лице", односно улаз у наш град ће коначно бити уређен на прави начин.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.