logo

Актуелности

Отворено првенство Младеновца у брзопотезном шаху

 У великој сали СРЦ "Љубомир Ивановић-Геџа" отворено је Прво отворено првенство Младеновца у брзопотезном шаху у организацији шаховског клуба "ЛИЛАМА" Младеновац и Спортско-рекреационог центра „Љубомир Ивановић Геџа“. На овом првенству, поред домаћих, учествују и шахисти из Смедеревске Паланке, Гроцке, Аранђеловца, Београда и других градова и општина.

Присутнима се обратио Драган Ђорђевић, председник Шаховског клуба "ЛИЛАМА" Младеновац, који је, поздрављајући учеснике и госте, рекао да наш град има дугу традицију и значајне успехе у овом спорту.
 
Председник Градске општине Младеовац, Владан Глишић, отварајући ово првенство, пожелео је добродошлицу и успешно такмичење свим учесницима и гостима, а организаторима успешан турнир. Глишић је рекао да Градска општина Младеновац подржава све спортске догађаје и да се нада да ће првенство Младеновца у брзопотезном шаху да прерасте у традиционалну манифестацију.
1SAH1
1SAH2
1SAH3
1SAH4
1SAH5
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.