logo

Актуелности

Време ради за нас

Време ради за насОдрасле форме комараца биће сузбијане уређајима са земље у општинама Барајево, Гроцка, Сурчин, Младеновац , Лазаревац и Сопот чим се време стабилизује, рекла је Оливера Вукићевић-Радић, начелница Одељења за мониторинг, заштиту од удеса и превентивну заштиту Секретаријата за заштиту животне средине.

– Од 2. до 4. јула спроведена је друга акција сузбијања одраслих форми комараца, из авиона и уређајима са земље. Акцијама из авиона обухваћена је површина од 52.000 хектара на територији свих 17 београдских општина. Уређајима са земље сузбијане су одрасле форме комараца на територији од 10.200 хектара, на локалитетима десет градских општина. Због неповољних временских услова, сузбијање комараца није у потпуности урађено у појединим деловима града, тако да ће се тамо акција поновити чим се стекну бољи временски услови – рекла је Оливера Вукићевић-Радић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.