logo

Актуелности

Пројекат Баги - Буба - Теха

 

Ученици и професори Техничке школе у Младеновцу покренули су пројекат - израда моторног возила "Баги - Буба - Теха". У пројекту су учествовали ученици свих образовних профила у области машинства и обраде метала и елетротехнике, уз подршку привредника и локалне самоуправе.

Израду пројекта покренуо је професор Дејан Трифуновић, дипломирани машински инжењер, а у пројекту су учествовали и наставници практичне наставе Рајко Лукић и Срђан Терзић. Пројект се састојао из три фазе, а коначни исход пројекта је готов производ - моторно возило "Баги - Буба - Теха".

На свечаности која је организована у библиотеци Техничке школе, директорка ове установе, Снежана Благојевић, уручила је захвалнице за постигнуте резултате свима који су учестовали у пројекту. Овом приликом се захвалила ментору пројекта, свим ученицима и наставницима, локалним привредницима који су допринели да се пројекат реализује као и представницима локалне самоуправе.

Bagiteha1
Bagiteha2
Bagiteha3
Bagiteha4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.