logo

Актуелности

Завршена обука пливања за прву групу дечака и девојчица

 

У недавно реновираном малом базену СРЦ "Љубомир Ивановић - Геџа" прва група дечака и девојчица из Младеновца научила је да плива. Како тврде њихови инструктори, технике пливања савладали су без проблема. Кроз бесплатну обуку, која је почела 19. јула, прошло је 120 малишана од чега две групе деце која су усавршавала технике пливања и четири групе непливача. За све који су успешно прошли обуку, у присуству родитеља и инструктора, у Спортском центру је организована додела диплома.

Од понедељка, 9.августа, почеће нова обука за још једну групу од 120 деце.

У Спортском центру завршени су радови на реновирању малог базена како би могао да се користи током целе године. Базен ће за грађанство радити од 12:30 - 17:30 сваког дана, а цена улазнице је 200,00 динара.

Спортски центар ће и ове године организовати ’’бесплатну среду’’ за све ученике младеновачких школа. Ученици са собом треба да понесу ђачку књижицу на увид.

Plivanjeprgr1
Plivanjeprgr2
Plivanjeprgr3
Plivanjeprgr4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.