logo

Актуелности

Завршена обука "Пут до успешног предузетника"

 

Национална служба за запошљавање - Филијала за град Београд - Испостава Младеновац, у сарадњи са Градском општином Младеновац, организовала је дводневну обуку ,,Пут до успешног предузетника". Обука је намењена незапосленим лицима која су пријављена на евиденцији Националне службе за запошљавање, а заинтересована су за покретање сопственог бизниса. Обука је организована као услов да би лица могла да аплицирају  по Јавном конкурсу за доделу средстава за самозапошљавање који се очекује да буде расписан после 01.02.2022.године.

Обуку, која је бесплатна, држале су Јована Алексић и Тања Миленковић, организаторке програма запошљавања у оквиру  Одељења за програме запошљавања и предузетништво београдске филијале Националне службе за запошљавање  (НСЗ).

Четрдесет седам лица са територије Градске општине Младеновац успешно је прошло обуку и добило сертификате које им је уручио Жељко Селимовић, саветнник за запошљавање Националне службе за запошљавање  у Младеновцу.

Градска општина Младеновац наставиће континуирану сарадњу са Националном службом за запошљавање у циљу смањења незапослености на територији општине и, такође, наставиће да подржава пројекте који ће помоћи људима да покрену сопствени бизнис.

Nszobuka1
Nszobuka2
Nszobuka3
Nszobuka4
Nszobuka5
Nszobuka6

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.