logo

Друштво

Излет на Палић

Наши најстарији суграђани боравили су у суботу, 25. маја, на Палићу и у Суботици. Једнодневни излет за 100 пензионера финансирала је градска општина Младеновац.

 

Два аутобуса са око сто чланова из Клубова за пензионере "Младеновац" и "Драпшин" пошли су у суботу око 8 часова пут Суботице и Палића. Пријатан боравак и добар провод нашим суграђанима пожелео је Дејан Чокић, председник општине Младеновац.

 

 

Током целодневног излета, најстарији Младеновчани обишли су Суботицу која са својом околином нуди бројне туристичке локације као што је стара Градска кућа, монументална грађевина са почетка века украшена чувеним мозаицима и орнаментима.

Суграђани су обишли и низ верских и културних објеката по којима је Суботица позната као један од најлепших градова панонске области, попут Католичке катедрале и јеврејске Синагоге, највеће у Војводини.

 

 

 

Након обиласка града, наши најстарији суграђани посетили су Палићко језеро, а у Младеновац су се вратили око 9 сати увече.

Градска општина Младеновац потрудиће се да и убудуће организује сличне излете.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.