logo

Друштво

Председник са пензионерима

Наши најстарији суграђани, чланови Дневног центра и клуба за старије "Младеновац", прославили су данас Спасовдан, крсну славу клуба.

На позив чланова Центра, који у Младеновцу окупља преко хиљаду чланова, данашњој слави присуствовао је и Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац. Он је присутнима честитао Спасовдан и пожелео им да крсну славу удружења проведу у здрављу и добром расположењу.

Бранко Живановић, из Дневног центра и клуба за старије "Младеновац", каже да су даншњој слави присуствовали чланови клуба и гости који су увеличали ову свечаност,

– Нама је задовољство што је данас са нама председник општине, Дејан Чокић, јер је општина Младеновац наш велики донатор што се тиче улагања у наш клуб и веома смо им захвални на томе. Такође, захавлио бих се и "Маковици" који су нам доста помогли у стварима потребним за клуб.

Желео бих да истакнем да с обзиром на наше године имамо врло живе активности, а скоро смо правили попис и могу да кажем да имамо преко двадесет чланова који имају преко 80 година. Данас су нама и чланови из клубова "Дедиње", "Драпшин" и "Сопот", а позвао бих све пензионере да нам се придруже јер ко нас једном посети тај после долази стално.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.