logo

Друштво

Волонтирање у свету

Волонтерски сервис Србије организовао је јуче конференцију поводом годишњице овог удружења, а под покровитељством Министарства омладине и спорта. На конференцији су презентоване остварене активности у 2013.години и свечано је обележено 23 године постојања Волонтерског сервис Србије.

На састанку је испред ГО Младеновац присуствовао Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе, који је са руководством Савеза договорио да младеновачка канцеларија почетком 2014.године постане инфо тачка за Европски волонтеризам.

- Конкретно, ово значи да ће млади у Младеновцу од 2014.године моћи бесплатно да путују и волонтирају у омладинским акцијама у преко 60 земаља широм света.

Такође, отвара се могућност организовања међународних волонтерских кампова на територији наше општине - рекао је Стојковић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.