logo

Друштво

Промене на "Селтерсу"

 

Влада Србије именовала је новог директора Института за рехабилитацију, у чијем саставу се налази и "Селтерс" бања. За директора именована је примаријус др Снежана Костић Малишић, из Београда, специјалиста физикалне медицине и рехабилитације.

Како преносе "Вечерње Новости" Влада Србије је пре неколико дана, уместо Милице Лазовић, професора на Медицинском факултету у Нишу, именовала новог директора Института.

"Коначно су се догодиле одавно очекиване промене у Инстутуту за рехабилитацију, коју су тражили запослени у овом престижном медицинско-бањском лечилишту. Влада Србије је пре неколико дана, уместо Милице Лазовић, професора на Медицинском факултету у Нишу, именовала новог директора Института. Поверење је указала примаријусу др Снежани Костић Малишић, из Београда, специјалисти физикалне медицине и рехабилитације.

Овим потезом Влада је, како "Новости" сазнају, намерна да, између осталог, на кључно место постави домаћина каквог заслужује ова угледна српска институција са дугом традицијом, светском репутацијом и значајним вишедеценијским доприносом у науци.

Институт за рехабилитрацију обједињује : Центар у Сокобањској у Београду, Селтерс бању у Младеновцу и лечилиште у Прчњу (ВРМАЦ) код Котора."

Извор : Вечерње Новости

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.