logo

Култура

Весели Васкрс у Спортском центру

Поводом великог хришћанског празника Ускрса, Спортски центар је као и прошле године организовао већ свима познату манифестацију под називом "ВЕСЕЛИ ВАСКРС У СПОРТСКОМ ЦЕНТРУ".

У недељу 24. априла, на овом лепом дружењу учествовале су све основне школе са територије општине Младеновац, Црквени хор цркве Благовести из Рајковца, Ликовна радионица "Контура", Геронтолошки центар Младеновац, Установа за дневни боравак и смештај деце ометене у развоју из Младеновца, Карате клуб Младеновац и представници Јединствене Србије Младеновац.

У оквиру Ликовне радионице "Контура" основци су имали могућност да се различитим техникама, по сопственом избору, такмиче у осликавању ускршњих јаја и изради ликовних радова на тему овог најрадоснијег празника.

Након такмичења су уручене и награде за три садржајне дисциплине:
1. Најлепше осликано јаје
2. Најлепши ликовни рад
3. Најјаче јаје у организованом такмичењу "Куцијада", која је била нарочито интересантна за најмлађе, тачније 250 учесника.

Свим учесницима у "Куцијади", без обзира на пласман уручене су награде.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.