logo

Култура

Младеновац отвореног срца

Градска општина Младеновац позива суграђане да присуствују забавно-хуманитарној манифестацији "Град отвореног срца" која ће се одржати 1. јануара од 12 до 15 часова испред зграде општине Младеновац.

Поред Младеновца ова манифестација одржаће се у још десет градских општина. Под слоганом "Тачно у подне", најмлађи Младеновчани са родитељима моћи ће да се друже испред зграде општине у улици Јанка Катића, која ће бити затворена на потезу од улице Краља Петра I до улице Краља Александра Обреновића.

Ове године некадашња Улица отвореног срца, која се на општини Стари град одржава још од 1988, прерашће у знатно ширу манифестацију која ће окупити Београђане на локацијама у општинама Барајево, Звездара, Сурчин, Палилула, Раковица, Савски венац, Обреновац, Нови Београд, Младеновац и Чукарица.

Манифестација је постала препознатљив бренд који кроз своје акције промовише најхуманије вредности нашег града.

– Као и прошле и 2012. године ми се, као градска општина, прикључујемо том бренду и организујемо манифестацију "Младеновац отвореног срца". Дакле, Младеновац отвореног срца је празнична манифестација хуманитарног карактера са акцентом на уличној глуми, песми, игри, анимацији костимираних младих глумаца драмске радионице библиотеке као и ученика младеновачких основних школа који ће бити присутни и на бини и у публици. Иначе, на више пуктова ће се налазити књиге за мог пријатеља, срце за мог пријатеља, мафини за мог приатеља, балон за мог пријатеља, чај и чоколада топлог срца. На сваком пункту ће бити осликан натпис шта се нуди. На једном од пунктова ће бити продавани кловнови црвени носићи, а прилог од продаје иде у хуманитарне сврхе, као помоћ Организационој јединици Младеновац Дневни боравак деце и омладине ометене у развоју  – рекла је Јасминка Прокић, помоћник председника општине.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.