logo

Култура

"Театар у једном дејству" од 5. до 10. октобра

Представом "Хенри VI" Народног позоришта из Београда, у петак 5. октобра почиње седми позоришни фестивал Младеновца "Театар у једном дејству". До 10. октобра публика ће имати прилику да погледа шест такмичарских  представа које су селекторски избор Жељка Хубача.

Све представе се одржавају у сали биоскопа, са почетком у 20 часова. Цена појединачне карте за сваку представу износи 400 динара, а комплет карата за све представе износи 2.000 динара. Куповином комплета карата посетиоци једну представу добијају гратис. Организатор фестивала је Центар за културу Младеновац, а генерални покровитељ градска општина Младеновац.

Поред такмичарског дела, публика ће, по завршетку представа, као и сваке године моћи да присуствује разговорима са ауторима и глумцима представа. Такође, организатор је припремио промоције књига, изложбе и радионице кроз занимљив пратећи програм.

Иначе, овогодишњи избор уметничког директора и селектора фестивала, Жељка Хубача су представе : ХЕНРИ ШЕСТИ (Вилијам Шекспир, Народно позориште Београд), ПОШТО ПАШТЕТА (Тања Шљивар, Атеље 212), ПЛОДНИ ДАНИ (Борис Лијешевић и Јелена Кисловски Лијешевић, Атеље 212 у копродукцији са Културним центром Панчева), ПРЕСРЕЋНИ ЉУДИ (Предраг Штрбац, Српско народно позориште Нови Сад), КУМОВИ (Душан Ковачевић, Звездара театар) и  ЂАВОЛИЈАДА (Михаил Булгагов, Народно позориште Шабац).

 

 

 

Детаљне информације можете погледати на сајту ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ МЛАДЕНОВАЦ.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.