logo

Култура

КУД "Војвода Јанко Катић" успешан у Грчкој

Младеновачки КУД "Војвода Јанко Катић" на међународном фестивалу фолкора у Неос Мармарасу имао је запажен наступ  и освојили више награда.

Тим поводом представнике Културно уметничког друштва, Миодрага Матијевића и Небојшу Матејића, данас је примио Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац и честитао им на постигнутом успеху.

Фестивал је трајао пет дана, а Друштво је пред бројном публиком наступило у ревијалном и такмичарском делу. Дечији ансамбли КУД-а "Војвода Јанко Катић" у јакој конкуренцији из више земаља, представио се играма из Шумадије и Лесковца.

 

За приказани наступ друштво је освојило друго место у целукупном пласману, награду за најбољи оркестар док је шеф оркестра Марко Манасијевић награђен као најбољи музички извођач.

 

Представљајући се на овако великом међународном фестивалу чланови КУД-а "Војвода Јанко Катић" достојно су представили свој град, али и своју земљу.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.