logo

Култура

Дођите на Rock-ање !!!

Дођите на Rock-ање !!!Најбољи Младеновачки бендови + гости изненађења = добра забава уз врхунску музику : Сутра у 20,00 часова у великој сали Центра за културу почиње Велики новогодишњи Rock & Roll концерт који организује Центар за културу и Организација музичара Младеновца. У оквиру пројекта "Центар урбане културе" (ЦУК), Организација музичара Младеновца и Центар за културу Младеновац организују велики Rock & Roll догађај. Сутрашњи концерт је само први у низу оваквих концерата који ће се одржавати у Великој сали Центра за културу. Целокупан приход од улазница намењен је адаптацији простора за вежбање младих бендова.

На концерту ће наступити најбољи младеновачки бендови: ЕКГ (овогодишњи финалисти великог такмичења "Рат бендова" на којем је учествовало преко 500 група из Србије, Босне и Хрватске), Cotton Pickers (младеновачки блузери -мајстори заборављеног звука), Руке , СуперВајБ и гости изненађења !!!

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.