logo

Култура

Бесплатан годишњи програм за младе - "Арт Омнибус"

Асоцијација за подршку науке, културе и уметности „Noumena“ почeла је са реализацијом Културно-образовног програма "Арт Омнибус". Програм је састављен од више уметничко-едукативних радионица из области различитих уметничких дисциплина и ликовних техника (цртање, сликање, графика, батик) као и изложбе најуспелијих радова насталих на програму.

Програм је бесплатан и намењен је ученицима завршних разреда основних и свим ученицима средњих школа са територије Градске општине Младеновац и Градске општине Сопот. Програм ће трајати током читаве календарске године, а реализоваће се суботом у кабинету за ликовну културу, у ОШ "Свети Сава", у Младеновцу, у термину од 12 до 14 сати.

Заинтересовани се могу прикључити програму у било ком тренутку. Радионице води дипл. керамичар Наташа Василић.

Град Београд - Секретаријат за спорт и омладину допринео је и у значајној мери помогао реализацији програма обезбеђивањем неопходних средстава за финансирање.

Контакт: 063/658347 и 062/299559

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.