logo

Образовање

Додељене општинске стипендије

Младеновачки академци окупили су се данас на пријему у свечаној сали "др Елси Инглис" где им је Бранислав Јовановић, председник Градске општине Младеновац, уручио уговоре о стипендирању.

Поздрављајући студенте и њихове родитеље, Бранислав Јовановић, председник Градске општине Младеновац, рекао је да му овај пријем представља један од лепших тренутака у послу који ради.

– Свакоме треба да буде част да има студенте као што сте ви. Могу само да пожелим да до године буде још више студената који ће моћи да добију ову симболичну стипендију коју општина Младеновац додељује. Желим да вам много среће и успеха у даљем школовању и да догурате што даље – рекао је Јовановић.

Градске општине Младеновац и општинске Скупштине на последњој седници одлучили су да измене Одлуку о општинским стипендијама и од ове школске године повећају број општинских стипендиста на  66 студената.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.