logo

Образовање

Бесплатне припреме из математике за основце

Канцеларија за младе града Београда организоваће од 1. априла до краја јуна бесплатну припремну наставу за полагање завршног испита из математике за упис основаца у средње школе.

Часови су намењени свим матурантима београдских основних школа, а одржаваће се викендима, од 6. априла до 16. јуна, саопштено је из Канцеларије за младе града Београда.

Сви заинтересовани основци треба да се пријаве попуњавањем пријавног формулара на сајту Канцеларије за младе www.kancelarijazamlade.rs

или телефонским позивом на бројеве 3287-472 и 7157-351 (радним данима од 9 до 16 часова), до 19. марта до 10 часова пре подне.

Сви пријављени основци биће обавештени о терминима и локацијама одржавања часова, при чему ће се водити рачуна о близини пребивалишта пријављених.

Директорка Канцеларије за младе Тамара Благојевић истиче да резултати завршног испита матурантима отварају врата ка даљем образовању, а циљ је да им се на том путу помогне.

– Будући да ће, према најавама, ове године три четвртине задатака бити непознато, Канцеларија за младе на овај начин жели да помогне пре свега основцима да остваре што боље резултате како би уписали жељену школу - каже Благојевићева.

Из Канцеларије за младе напомињу да је рок за пријаву до 19. марта у 10 часова и моле све заинтересоване ученике да се у том року пријаве.

*** Припремна настава ће се одржавати у згради Градске општине Младеновац у улици Јанка Катића 6. ***


ПОПУНИТЕ ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ ОВДЕ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.