logo

Образовање

Времеплов у Техничкој школи

Асоцијација за подршку науке, културе и уметности "NOUMENA" организује интерактивне филозофске радионице у оквиру едукативног програма "Времеплов". Програм је бесплатан и одржава се у Техничкој школи.

Асоцијација за подршку науке, културе и уметности "NOUMENA" од 27. фебруара до 11. јуна 2015. године, у Техничкој школи Младеновац, сваког петка у термину од 19h до 20:30h, у оквиру едукативног програма ВРЕМЕПЛОВ, организује интерактивне филозофске радионице.

Програм је бесплатан и намењен је младима старости од 15 до 19 година са територија градских општина Младеновац и Сопот. Пријаве су у току.

Градска управа Града Београда - Секретаријат за спорт и омладину допринела је у значајној мери реализацији програма обезбеђивањем неопходних средстава за финансирање, наводи се у саопштењу ове организације.


Контакт :

Тел: 062/299 559 и 063/658 347
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
www.udruzenjenoumena.blogspot.com
www.facebook.com/udruzenje.noumena

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.