logo

Образовање

Канцеларија за младе у Турској

Представници Канцеларије за младе ГО Младеновац, учествовали су на Међународном семинару одржаном од 21. до 28. фебруара у Истанбулу. Тема семинара је била физичка активност и активни животни стил младих где су кроз низ радионица и вежби учесници развијали самодисциплину, концентрацију, организацију времена као и физичку кондицију.

На предавању је учествовало 35 младих из Турске, Србије, Бугарске, Немачке, Пољске, Грузије, Румуније и Украјине. Међу представницима из Србије били су и активисти младеновачке Канцеларије за младе, Павле Варсаковић и Стефан Сретеновић.
Комплетне трошкове пута и учешћа на семенару покрила је Европска комисија у оквиру програма Ерасмус Плус.

- Током 2015.године, реализоваћемо сличне пројекте како бисмо младима омогућили да путују и унапређују своје знање кроз неформално образовање и едукацију кроз пројекте у оквиру програма Ерасмус Плус - каже Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе градске општине Младеновац.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.